Sådan foregår undervisningen

Almindelig teori

Her bliver du undervist af instruktør i alt lovpligtig teori. Der bliver tegnet og forklaret på en humoristisk måde, så alle forstår. Der vil også blive gennemgået teoriprøver, så alle elever på forhånd lærer at gennemføre teoriprøven korrekt. Derfor er der næsten ingen, der dumper.

Computerteori

Du kan også benytte dig af computer teori i vores computerlokale. Der er ikke så mange, der gennemgår alt teori på computeren, da de fleste vælger personlig teoriundervisning. Men det er et godt suplement til din teori, og du kan til hver en tid benytte dig af vores computer teori.

Internet-teori

Internetteori kan alle tage - Du må bare ikke sidde alene med det. Der skal være en kørelærer tilstede i alle teoritimer. Internetteori kan du selv tilmelde dig, (www.teoriundervisning.dk) eller med fordel købe et login i køreskolen og er også et godt suplement til din teoriundervisning.

Køreundervisning

Køreundervisningen starter altid i stille og rolige omgivelser, hvor vi tager et skridt af gangen. Du kommer til at køre i en super nemt kørende Audi A3 Capriolet 1,9 TDI, der kører som en drøm!