Om City Drive

Instruktør ved City Drive Horsens er i besiddelse af de pædagogiske uddannelses- og arbejdsmæssige kompetencer, der skal til for at sikre dig de rette kompetencer som trafikant. Det er særlig vigtigt, at du som elev føler dig i gode hænder både i teorilokalet og i køreundervisningen, således at du opnår de manøvre mæssige færdiggheder, der skal til for at tage et kørekort.

Hos City Drive ligger vi også stor vægt på, at det bliver en god oplevelse at lære at køre bil, så det bliver dejligt at sætte sig ind i bilen for at køre.

City Drive garanterer, at du er godt forberedt, når du sætter dig ind bag rattet til køreprøven - og at du har erhvervet dig de bedste forudsætninger for at blive en HENSYNSFULD, ANSVARSBEVIDST og frem for alt SIKKER BILIST.

Gratis prøvetime

Den første teoriaften ved City drive Horsens er gratis og uforpligtende, så du har mulighed for at vurdere undervisningen og få svar på de spørgsmål, du måtte have, før du beslutter dig for køreskolen.

Nye teorihold starter hver måned. Tilmelding kan ske over telefonen eller via denne hjemmeside, hvor du også kan finde svar på de mest almindelige praktiske, teoretiske og økonomiske spørgsmål